03.11
2015

Zdrowo jemy, zdrowo żyjemy – na warsztatach Fundacji Zwalcz Nudę jabłka!


Jabłka – i to w każdej postaci! Bo jasne, takie jedzone z ręki, są pyszne. Ale jabłka, z których przyrządzamy desery, to gwarancja zupełnie nieoczekiwanych doznań, które łączy jedno – rozkosz smakowa!

warsztaty_kulinarne_zdrowo_jemy_5

KIEDY? 7 listopada, godz. 11.00

DLA KOGO?  dzieci w wieku 4-10 lat

GDZIE? Warszawski BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 3
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.

O CZYM?

Entliczek pętliczek czerwony stoliczek, czyli jabłka w każdej postaci!

Kasza jaglana z musem jabłkowym i pieczone jabłka z miodem i orzechami.

KTO PROWADZI? Monika Węgrzyn, która jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem „Moda na zdrowie”, a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach „Żyjmy dłużej” i „Superlinia”. Pisze też w magazynie dla rodziców „Gaga”. Współpracuje z programem Miasta Warszawy „Wiem, co jem”. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację „Szkoła na widelcu”. Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej

ZAPISY: www.zapisynawarsztaty.pl

STRONA NA FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN